bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,711.87 0.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,236.24 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 604.77 0.26%
solana
Solana (SOL) $ 157.55 0.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545001 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502961 2.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161868 0.45%

CME, Mikro Ether Vadeli İşlemlerini Başlatıyor

cme mikro ether vadeli islemlerini baslatiyor

Chicago merkezli küresel pazar şirketi CME, nakit ödemeli Mikro Ether vadeli işlemlerini başlattı. İlk defa Kasım ayında duyurulan ürün, bildirilene göre, her Micro Ether işlemi için 1 Ethereum’un (ETH) yüzde 10’u yani 405 dolara eşit şekilde piyasaya sürülecek.

CoinMarketCap verilerine göre Ethereum‘un (ETH) haberimizin yazımı itibarıyla değeri 4.182 dolar. ETH’nin 24 saatte yüzde 0.24 düştüğünü de belirtelim.

cme mikro ether vadeli islemlerini baslatiyor 2

CME Yetkilisi Micro ETH Vadeli Ödeme Sitemiyle Alakalı Konuştu

CME, Micro Ethereum ödeme istemini ilk olarak Kasım ayında duyurmuş ve gerekli hazırlıkların yapıldığını açıklamıştı. Şirket yetkilisi Tim McCourt, Mikro ETH vadeli işlemlerin piyasaya sürülmesinin, bireysel ve kurumsal tüccarların ticaret kapsamını iyileştireceğini ifade etti. McCourt konuşmasının devamında şu noktalara değindi:

“Dijital varlıklara yönelik yatırımcı talebi artmaya devam ederken, müşterilerimize kripto para birimine erişmenin ve Ethereum’larını yönetmenin uygun maliyetli, verimli ve şeffaf bir yolu olarak Mikro Eter vadeli işlemlerine erişim sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.”

CME Group, Şubat ayında Ether vadeli işlemlerini başlatmıştı Birçok analiste göre, düşüş senaryosunun gerçekleşeceği tahmin edilse de bu süreç ralliyi daha yüksek bir seviyeye çıkardı. Coinglass verilerine göre CME, Ethereum vadeli işlemleri FTX, Binance ve Bitfinex‘ten sonra açık faizli en büyük dördüncü borsa olarak biliniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala