bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,708.80 5.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,064.34 5.81%
bnb
BNB (BNB) $ 539.83 7.37%
solana
Solana (SOL) $ 133.62 12.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488597 5.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462313 5.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154408 6.12%

CME Group Ethereum (ETH) Vadeli İşlem Sözleşmelerini Listeleyecek

cme group ethereum vadeli islem sozlesmelerini listeleyecek

CME Group, Ethereum (ETH) sözleşmelerinin listeleneceğini açıkladı. Şirket, tarafından Çarşamba günü yapılan açıklamada, Bitcoin’in 20.000 doları aşması nedeniyle Ethereum’a bağlı vadeli işlemleri başlatacağını duyurdu. 

Dünyanın en büyük finansal türev borsası olan şirket, sözleşmeleri yasal onaya tabii olarak 8 Şubat’ta piyasaya sürmeyi planlıyor. CME’nin websitesinde yer alan bilgiye göre, bir sözleşme 50 ETH olacak. Şirket, konu hakkında şunları söyledi:

“Bitcoin vadeli işlemlerinin ve seçeneklerinin başarısı üzerine inşa edilen CME Group, Şubat ayında ticarete sunulan kripto para birimi risk yönetimi çözümlerine Ethereum vadeli işlemleri ekleyecek.”

Açık Faiz Oranı 1 Milyar Doları Aştı

CME Group, 2017 yılında Bitcoin vadeli işlemlerini başlattı ve o günden bu zamana büyük bir pazar geliştirdi. The Block tarafından sağlanan verilere göre elde edilen son rakamlar Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerindeki açık faizin 1 milyar doları aştığını gösteriyor. Bu rakamlarla CME Bitcoin vadelileri, kripto para piyasasındaki en büyük vadeli işlem piyasası haline gelmiş oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala