bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Cloudflare Sorunu Nedeniyle Uniswap’a Erişilemiyor

Cloudflare Sorunu Nedeniyle Uniswapa Erisilemiyor

Kripto para sektöründe borsa bazlı sıkıntılar yaşanmaya devam ederken bir sorun da merkeziyetsiz borsada yaşandı. Ethereum tabanlı en büyük merkeziyetsiz borsa olan Uniswap, ne yazık ki Cloudflare tarafında yaşanan sorun sebebiyle bazı kullanıcılar tarafından erişilemez hâle geldi. Yaşanan sorun sonrası her ne kadar resmi bir açıklama gelmese de sorunun IPFS üzerinden çözülebileceği belirtildi.

Cloudflare Sorunu Nedeniyle Uniswap'a Erişilemiyor

Cloudflare Sorunu Nedeniyle Uniswap’a Erişim Sorunu Yaşanıyor

Kripto para borsaları oldukça kritik bir dönemde. Bir taraftan artan FTX krizi, diğer taraftan rezerv kanıtı gelişmeleri derken birçok alanda baskı artmış durumda. Bu durumda merkeziyetsiz borsalar ise pozitif yönde hareket ediyor.

14 Kasım’da bir tweet’te popüler merkeziyetsiz kripto para borsası Uniswap, Uniswap’in web uygulamasının yeni kullanıcı sayısının 2022’nin en yüksek seviyesine ulaştığını ve günlük yeni işlem yapan cüzdanların sayısının 55.550’ye ulaştığını duyurmuştu.

Artan merkezi borsa sorunları ile ilgiyi üzerine çeken borsa, ne yazık ki bugün büyük bir sorunla karşılaştı. Cloudflare bazlı olduğu iddia edilen sorunun giderilmesi için ise bir Reddit kullanıcı IPFS gate’inin kullanılmasını önerdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala