bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,528.29 5.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,084.06 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 554.99 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 143.55 10.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495614 0.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455892 3.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1522 6.33%

CityCoins, Okcoin Borsasında Likidite Kaybediyor

citycoins okcoin borsasinda likidite kaybediyor

Kripto para borsası Okcoin, geçtiğimiz aylarda başlatmış olduğu CityCoins projesine dair yeni bir karar aldı. Okcoins, tokenler için sınırlı likidite gerekçe göstererek, New York City ve Miami’ye özel kripto para birimleri ticaretini askıya aldı.

Okcoin’den Yeni Bir karar

Her iki kripto para birimi daha önce şehirlerin ilgili belediye başkanlarından, New York City’den Eric Adams ve dijital varlıkların topluma fayda sağladığını öne süren Miami’den Francis Suarez’den destek aldı. Diğer herhangi bir çalışma kanıtı kripto para birimi gibi, kullanıcılar da kripto para birimleri kazanabilirdi. Okcoin’in açıklamasına göre madenciliğe harcanan kripto para birimlerinin yüzde 30’u şehirlere bağışlanacaktı.

citycoins okcoin borsasinda likidite kaybediyor 2

Okcoin tarafından yapılan 9 Mart tarihli bir açıklamada, borsa geçtiğimiz hafta NYCCoin ve MiamiCoin alım satımını ve ticaretini askıya aldı. Kripto para sahipleri, varlıklarını başka bir cüzdana çekebilir ya da varlıklarını tutabilir. Borsa tarafından yapılan açıklamada, NYCCoin ve MiamiCoin alım satımının “mümkün olan en kısa süre içerisinde” tekrardan eski haline getirilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala