bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,450.46 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.04 2.37%
bnb
BNB (BNB) $ 539.13 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 133.57 1.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480431 3.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437908 2.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144271 3.32%

Citizens School, Öğrenim Ödemelerinde Bitcoin ve Ethereum Kabul Edecek

citizens school ogrenim odemelerinde bitcoin ve ethereum kabul edecek

Kripto para birimlerinin hızla yaygınlaşması ile beraber birçok kurum ve kuruluş bu alanda yer bulmaya çalışıyor. Elde edilen bilgilere göre Dubai’de bulunan Citizens School, öğrenim ücretlerinin ödemelerinde Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) kabul etmeye karar verdi.

Citizens School, Bitcoin ve Ethereum Kabul Edecek

Yerel basında yer alan habere göre; Dubai merkezli Citizens School öğrenim ücretlerini Bitcoin ve Ethereum ile kabul etmeye başlayacak. Citizens School, Orta Doğu eğitim sektöründe kripto para ile öğrenim ücreti kabul etmeye başlayan ilk okul olacak.

citizens school ogrenim odemelerinde bitcoin ve ethereum kabul edecek 2

Citizens School’un kurucusu Dr. Adil Alzarooni, eğitim kurumunun kripto para birimlerini kabul etmeye başlama kararı hakkında şu şekilde açıklama yaptı:

Bir süre önce, kripto para birimi, deneyimli yatırımcılar arasında yalnızca değişken bir terimdi. Bununla birlikte, bugün kripto para birimi, geleneksel finansal sistemi yeniden şekillendirerek çok daha yaygın hale geliyor.

Okul, kripto para birimini otomatik olarak Birleşik Arap Emirlikleri dirhemine (AED) dönüştüren dijital bir platformla entegrasyon yoluyla ödemeleri kabul edecek.

Bu hareket, yatırımcılara güvenli ve gelişmiş bir yasal çerçeve sağlayarak sektörün büyümesini teşvik etmek amacıyla Dubai Hükümeti’nin dijital varlıkları düzenleyen ilk yasayı kabul etmesinin ardından geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala