bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,125.72 0.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,179.00 0.80%
bnb
BNB (BNB) $ 604.34 1.49%
solana
Solana (SOL) $ 154.20 0.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543681 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.506352 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158483 1.61%

CitiGroup, Kripto Bölümü için 100 Personel Alacak

citigroup kripto bolumu icin 100 personel alacak 5

Amerikan bankacılık devi Citigroup, kurumsal müşteriler grubuna (ICG) bu alanda liderlik etmesi için küresel pazarlar bölümünde Blockchain ve dijital varlıklar başkanı olarak Puneet Singhvi’yi terfi etti. 1 Aralık’ta görevine başlayacak olan Singhvi, ICG’nin iş geliştirme başkanı Emily Turner’a rapor verecek ve ICG’nin dijital varlık fırsatlarını nerede ve nasıl takip etmesi gerektiğine dair ayrı bir strateji belirleyecek. 

Ek olarak şirket kripto alanındaki çalışmalarını hızlandırmak amacıyla 100 personal alımı yapacak.

citigroup kripto bolumu icin 100 personel alacak

CitiGroup Kripto Sektörüne Atılıyor

Kısa bir süre önce sizlerle CitiGroup’un alt kuruluşu olan CitiBank’ın kripto paralara destek veren dev şirketler arasında yer aldığını paylaşmıştık. Kripto varlıkların büyümesiyle birlikte kripto varlık ödeme altyapı sistemlerinin yeni fikirlere kapı araladığını açıklayan CitiBank, CitiGroup’un kriptoya bakış açısını oldukça net bir şekilde gösteriyor.

Ek olarak Mayıs ayında banka, dijital varlıkları desteklemek için hizmet vermeye başladıklarını da duyurmuştu.

Son olarak CitiGroup konuyla alakalı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Müşterilerimizin dijital varlık alanındaki ihtiyaçlarını değerlendirmeye odaklandık. Herhangi bir ürün ve hizmet sunmadan önce, kendi düzenleyici çerçevelerimizi ve denetim beklentilerimizi karşılamak için bu pazarların yanı sıra gelişen düzenleyici ortam ve ilgili riskleri inceliyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala