bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,625.31 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.32 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 615.51 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 2.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529978 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473367 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15219 0.05%

Citi’den Merge Sonrası Ethereum Yorumu: Nispeten Kararlı

Citiden Merge Sonrasi Ethereum Yorumu Nispeten Kararli1

Ethereum için oldukça kritik ve bir o kadar da önemli bir aşamayı da geride bıraktık. Artık yüzde 99.95 oranında daha az enerji tüketen bir Ethereum ile işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Diğer taraftan bu verimlilik artışı fiyatlara beklendiği gibi yansımadı. Öyle ki Ethereum (ETH) son 7 gün içerisinde 21 değer kaybı yaşadı. Ancak Citi‘ye göre Ethereum’un volatilitesi yüksek beklentiye rağmen düşük kaldı.

Citiden Merge Sonrasi Ethereum Yorumu Nispeten Kararli

Citi Merge Sonrası Ethereum’un Fiyatının Nispeten Kararlı Olduğunu Söyledi

Ethereum‘un Merge yükseltmesi yıllardır beklenen bir yükseltme. Özellikle son dönemde Ethereum Foundation‘ın Merge yükseltmesi için tarih vermesi ile birlikte fiyatta önemli bir boğa etkisi gördük. Yeniden 2.000 dolar bandına kadar taşınan Ethereum, yatırımcıları bu seviyeden büyük bir kazançla uğurladı. Öyle ki Merge’ün gerçekleşmesi üzerine beklentilerin de başarıyla sonlanması üzerine fiyatta düşüş yaşandı ve Ethereum (ETH) 1.352 dolara kadar geriledi.

Bu düşüş her ne kadar yüze 20’lik bir orana denk gelse de Citi’ye göre hâlen kararlı bir miktar. Öyle ki hem madencilerin aradan çıkarılması hem de yatırımcıların büyük sona ulaştığı inancı, fiyatın çok aha düşmesini tetikleyebilirdi. Ancak bu Ethereum yeniden 1.350 dolarlık direnç seviyesinde yeşil mum yakmayı başardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala