bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,053.16 0.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.52 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 611.75 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525497 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471358 0.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151344 1.05%

Citadel Securities, Eski Yöneticilerine Dava Açtı

citadel securities eski yoneticilerine dava acti

Citadel Securities, iki eski yöneticisinin para toplamaya ve girişimlerini başlatmaya çalışırken ticari sırları çaldıkları iddiasında bulundu. Söz konusu iddialar sonrasında Citadel Securities, eski yöneticilerin ticari sırları çaldığını iddia ederek dava açtı.

Citadel Securities Cephesinden Dava Hamlesi

Citidel Securities, iki eski yöneticisinin para toplamaya ve kendi girişimlerini başlatmaya çalışırken ticari sırları çaldıkları iddiasıyla yüksek frekanslı kripto ticaret şirketi Portofino’ya dava açtı.

Açılan davada Portofino Technologies’in kurucu ortakları Leonard Lancia ve Alex Casimo’nun, firmalarının gelişimi sırasında Citadel’in tescilli bilgilerine eriştikleri iddia edildi. New York merkezli davaya göre Citadel, parasal zararları ve potansiyel tazminatın belirlenmesi için dava açılan isimlerin mahkemeye çıkmasını istiyor.

Son olarak dava, söz konusu iki kişinin “Citadel Securities’in ticari sırlarını çalmak, Citadel Securities meslektaşlarına yalan söylemek ve Citadel Securities çalışanlarının saflarına baskın yapmak için küstah bir plan yaptıklarını” dile getiriyor. Portofino Technologies’in kurucu ortakları Leonard Lancia ve Alex Casimo konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala