bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,068.04 2.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,573.39 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 583.43 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 186.35 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621996 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653156 2.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216051 14.67%

Circle, Fransa’da Kripto Lisansı Başvurusunda Bulundu

circle fransada kripto lisansi basvurusunda bulundu

Dünyanın en büyük stablecoin ihraççılarından birisi olan Circle, operasyonlarını genişletmeye devam ediyor. Circle bu noktada, Avrupa genişlemesine devam etmenin planlarını yapıyor. Şirket son olarak Fransa’da kripto lisansı için yeni bir başvuru yaptı.

Circle’dan Fransa Hamlesi

Stablecoin ihraççısı Circle, Avrupa genişlemesini sürdürmek istiyor. Şirket Avrupa’da daha geniş bir büyüme stratejisinin parçası olarak bir Fransız kripto varlık lisansı için başvuruda bulundu.

circle fransada kripto lisansi basvurusunda bulundu 2

Konu hakkında Circle tarafından yapılan açıklamada, Boston merkezli firmanın kayıtlı bir dijital varlık hizmet sağlayıcısı ve lisanslı bir elektronik para kurumu olmak için ayrı başvurularda bulunduğunu dile getirdi. Yapılan açıklamada, başarılı bir kaydın Circle’ın ürünlerini Fransa’daki müşterilerine ve Euro destekli stablecoin olan EUROC’yi sunabileceği anlamına geliyor. Konu hakkında açıklama yapan Circle’ın kurucu ortağı ve CEO’Su Jeremy Allaire şu ifadeleri kullandı:

Bu uygulama ile Avrupa büyüme stratejimizi yüksek vitese geçireceğimiz için büyük bir heyecan duyuyoruz.

Fransa, Kripto Varlıklarındaki Piyasalar adlı Avrupa Birliği genelinde bir dijital varlık çerçevesinin önümüzdeki yıl tanıtılmasından önce kripto lisanslama kurallarını yakın zamanda daha da sıkılaştırdı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala