bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,450.46 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.04 2.37%
bnb
BNB (BNB) $ 539.13 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 133.57 1.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480431 3.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437908 2.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144271 3.32%

Cion Digital, Finansman Turunda 12 Milyon Dolar Topladı

cion digital finansman turunda 12 milyon dolar topladi

Geleneksel finans kurumları için bir kripto altyapısı girişimi olan Cion Digital, bir finansman turunda, 12 milyon dolar topladı. Finansman turu; Cota Capital, Epic Ventures, Hourglass Capital Partners, BAT Ventures, Greycroft ve Ulu Ventures ile birlikte yönetildi.

Cion Digital, Finansman Gelirlerini Ekibini Büyütmek için Kullanacak

Kripto altyapısı girişimi Cion Digital, finansman turunda, 12 milyon dolar topladığını duyurdu. Cion Digital’in kurucusu ve CEO’su Snehal Fulzele, finansmandan elde ettiği sermayeyi ekibini genişletmek ve altyapı platformunu başlatmak için kullanmayı planladığını söyledi. Bunun yanında şirketin mevcut çalışan sayısı 20. Fulzele bu yılın sonuna kadar ekibini 45’e çıkarmayı hedefliyor. Ayrıca Cion, Hindistan’ın Pune şehrinde bir araştırma, geliştirme merkezi açmayı ve mühendisleri işe almayı da planlıyor.

cion digital finansman turunda 12 milyon dolar topladi 2

Cion Digital‘in bir başka hedefi ise geleneksel finans kurumları ve kayıtlı yatırım danışmanlığı firmaları gibi kripto dışı yerel kuruluşların kripto hizmetleri sunmalarına yardımcı olmak.

Bunun yanında belirtmek gerekirse; yapılan bu finansman turu, Cion Digit‘in ilk sermaye artırımı turu oldu. Ayrıca finansman turuna katılan önde gelen yatırımcılar arasında Green Visor Capital ve 645 Ventures da katılım sağladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala