bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,945.74 0.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.34 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 615.73 5.35%
solana
Solana (SOL) $ 185.11 0.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628724 1.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655875 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212576 3.58%

Çin’in Fuzhou Şehri, Blockchain Şirketlerini Çekmeye Çalışıyor

nijerya blockchain hakkindaki ulusal politikayi onayladit

Birçok ülke Blockchain teknolojisi ile yakından ilgileniyor. Özellikle kripto para birimlerine karşı olan sert tavrı ile gündeme gelen Çin de Blockchain teknolojisini yakından ilgileniyor. Son olarak Çin’in Fuzhou Şehri, Blockchain şirketlerini çekmek için nakit yatırım sunuyor.

Çin’in Fuzhou Şehri, Blockchain Şirketlerine Hamle

Çin’in Fuzhou Şehri, blockchain şirketlerini çekmek için yatırımlar sunuyor. Çin’in Fuzhou Şehri Cuma günü, kira sübvansiyonları ve nakit ödüller de dahil olmak üzere blockchain ile ilgili şirketler tarafından yatırım çekmek için bir politika açıkladı.

cinin fuzhou sehri blockchain sirketlerini cekmeye calisiyorae
Blockchain technology futuristic hud background with world map and blockchain peer to peer network. Global cryptocurrency blockchain business banner concept.

Fuzhou Belediyesi Maliye Bürosu ve yerel Çin Komünist Partisi’nin büyük veri komitesi tarafından hazırlanan bir rapora göre, Fuzhou hükümeti onaylı blockchain projelerine 71.811 dolar kadar yatırım sunacak. Buna ek olarak, Fuzhou’da belirlenmiş ofis kiralayan blockchain şirketleri ve kurumları, her 1.000 metrekarelik ofis alanı için yıllık 600.000 yuan’a kadar kiralama sübvansiyonu alabiliyor.

Bunun yanında Çin’in dijital yuan pilot uygulaması, Jiangsu Eyaletinin merkez bankası dijital para biriminin (CBDC) kullanımını kamu eğitim sisteminde genişletmeyi planlamasıyla ivme kazanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala