bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,450.46 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.04 2.37%
bnb
BNB (BNB) $ 539.13 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 133.57 1.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480431 3.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437908 2.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144271 3.32%

Çin Parlamento Üyesinden NFT Çağrısı

cin parlamento uyesinden nft cagrisi

Son dönemde popülerliği giderek artan NFT’lere dair yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dünyanın en kalabalık ülkelerinden birisi olan Çin’de politikacılar bir süredir, NFT’ler için yeni bir düzenleme üzerinde çalışıyordu. Bir Çin Parlamento üyesi, ülkedeki NFT düzenlemeleri için iki oturumun gerçekleştirilmesi çağrısında bulundu.

Çin’den NFT’ler İçin Düzenleme Sinyali

Çin Parlamento üyesi Feng Qiya, ülkedeki NFT düzenlemesi için düğmeye bastı. Çin merkezli bir haber kuruluşu olan STCN’ye açıklamalar yapan Feng Qiya, gerçekleştirilecek olan müzakerelerin, ülkedeki NFT eserleri için geniş kapsamlı sonuçlara katkı sağlayacağını belirtti.

cin parlamento uyesinden nft cagrisi 2

Feng Qiya, söz konusu müzakerelerle birlikte gerçekleştirilecek olan düzenlemelerin, Çin’in gelişen NFT endüstrisini birleştirmek adına teknolojik ve düzenleyici karmaşıklığının da önüne geçebileceğini belirtti. Konu hakkında açıklama yapan Feng Qiya, şu ifadeleri kullandı:

Son yılların popüler konularından birisi olan NFT endüstrisi gelişmeye hızla devam ederken, hali hazırdaki denetim hala endüstrinin öz disiplinine ve yerel düzenlemelere bağlı. NFT’ler birden fazla departman tarafından koordine edilen baştan aşağıya bir denetim mekanizmasından yoksun. Bu noktada NFT’lerin yasal karakterizasyonu da belirsizliğini koruyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala