bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,198.47 1.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.36 1.76%
bnb
BNB (BNB) $ 618.73 2.06%
solana
Solana (SOL) $ 148.56 0.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532623 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478104 0.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153997 0.93%

CI Global, Blockchain ve Metaverse ETF’lerini Başlattı

ci global blockchain ve metaverse etflerini baslatti

Son zamanlarda birçok şirket borsada işlem fon (ETF) başvurusunda bulunmaya başladı. Bu kez CI Global Asset Management’tan bir hamle geldi. CI Global Asset Management, Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye başlayacak olan CI Galaxy Blockchain ETF (CBCX) ve CI Galaxy Metaverse ETF’yi (CMVX) başlattı.

CI Global, Blockchain ve Metaverse Odaklı ETF’lerini Başlatıyor

Elde edilen son bilgilere göre; CI Global Asset Management‘ın Blockchain borsa yatırım fonu (ETF), Blockchain ekosisteminde faaliyet gösteren ve geliştiren işletmelerle birlikte Blockchain teknolojilerinin geliştirilmesinde yer alan şirketlerin performansını izlemeyi amaçlıyor. Hedeflenen sektörler arasında kripto madencileri, madenci ekipman üreticileri, brokerler ve saklama hizmetleri yer alıyor.

ci global blockchain ve metaverse etflerini baslatti 2

Ayrıca Metaverse ETF‘si, etkileşimlerde, metaverse bağlantısında maddi olarak yer alan şirketlerin performansını izlemeyi amaçlıyor.  Hedeflenen şirketler arasında artırılmış ve sanal gerçeklik, eğlence, ödemeler ve sosyal medya ile ilgilenenler yer alıyor.

CI GAM’ın başkan yardımcısı ve CI GAM dağıtım başkanı Roy Ratnavel, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Blockchain ve meta veri tabanı, toplumumuzu ve iş yapma şeklimizi çarpıcı biçimde değiştirmeye ayarlanmış iki olağanüstü güçlü trend. ETF’lerimiz, yatırımcılara hızla gelişen, öncü sektörlerin büyüme potansiyeline düşük maliyetli, uygun ve çeşitlendirilmiş bir maruz kalma sağlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala