bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,897.00 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,575.40 2.49%
bnb
BNB (BNB) $ 582.68 2.46%
solana
Solana (SOL) $ 186.66 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628091 2.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652253 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223934 22.51%

Christine Lagarde, Kripto Paraların Düzenlenmesi Gerektiğini Söyledi

christine lagarde kripto paralarin duzenlenmesi gerektigini soyleditr

Kripto para birimleri birçok ülkede konuşulan önemli konular arasında yer alıyor. Bunun yanında birçok isim de konu ile ilgili olarak görüşlerini bildiriyor. Bu kez Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, kripto para birimlerinin hiçbir şeye dayanmadığını söyledi. Ayrıca insanları tasarruflarıyla onlar üzerinde spekülasyon yapmaktan uzaklaştıracak şekilde düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

Christine Lagarde: Kriptonun Bir Değeri Yok

Bloomberg’ün haberine göre; Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, kripto para birimlerinin hiçbir şeye dayanmadığını ve insanların birikimleri üzerinde spekülasyonu engellemek için düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

ecb baskani christine lagarde kovid 19a yakalandi 2QH9
Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, kripto para konusunda şu şekilde açıklama yaptı:

Riskleri anlamayan, her şeyi kaybedecek ve büyük hayal kırıklığına uğrayacak insanlar hakkında endişeli olduğunu, bu yüzden bunun düzenlenmesi gerektiğine inanıyorum. Benim çok mütevazi değerlendirmem, hiçbir şeye değmediği, hiçbir şeye dayanmadığı, bir güvenlik çapası olarak hareket edecek hiçbir temel varlık olmadığı yönünde.

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde Uluslararası Ödemeler Bankası’nın düzenlediği BIS Innovation Summit’te daha önce kripto varlıkların Rusya’ya yönelik yaptırımları atlatmakta kullanıldığını belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala