bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,282.22 3.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.43 2.34%
bnb
BNB (BNB) $ 608.09 0.20%
solana
Solana (SOL) $ 148.70 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530239 3.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477627 5.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152643 4.96%

Chris Giancarlo, Digital Asset’in Yönetim Kuruluna Katıldı

chris giancarlo digital assetin yonetim kuruluna katildi 1

Küresel şirketler için birbirine bağlı ağlar oluşturan yazılım ve hizmet sağlayıcısı Digital Asset, Amerika Birleşik Devletleri Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) eski Başkan J. Christopher Giancarlo‘nun şirketin yönetim kuruluna katıldığını duyurdu.

Chris Giancarlo Artık Digital Asset’in Yönetim Kurulunda

Eski Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) başkanı J. Christopher Giancarlo, Digital Asset’in yönetim kuruluna katıldı. J. Christopher Giancarlo yönetim kurulunda akıllı sözleşmelere odaklı yazılım ve finansal hizmetler sağlayıcısına Blockchain konularında tavsiyelerde bulunacak.

Digital Asset yaptığı açıklamada, Giancarlo’nun ayrıca dağıtılmış defter teknolojisi ve düzenleyici gelişmelerin kripto alanı üzerindeki olası etkisi hakkında danışmanlık sağlayacağını da söyledi. Bunu yanında Eski CFTC başkanı şu anda Willkie Farr & Gallagher hukuk firmasında kıdemli danışman olarak çalışmalarına devam ediyor.

Digital Asset’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Yuval Rooz konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Chris Giancarlo’yu yönetim kurulumuzda görmekten heyecan duyuyoruz. Chris, geleneksel ve dijital finans piyasalarında büyük saygı görüyor ve yönetim kurulumuz için harika bir katkı.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse J.Christopher Giancarlo, daha önce BlockFi’ın yönetim kuruluna katılmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala