bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,561.83 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,216.38 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 605.51 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 154.93 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.542182 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.499509 3.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159558 0.77%

Chiliz, Julian La Picque’yi Finans Direktörü Olarak Atadı

chiliz julian la picqueyi finans direktoru olarak atadi

Kripto para piyasasında yeni atamalar ve iş alımlar devam ediyor. Bu gelişmelerle birlikte piyasa her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Son olarak Socios.com’un arkasındaki şirket olan Chiliz, bünyesine yeni bir finans direktörü kattı.

Chiliz, Yeni Finans Direktörü Transfer Etti

Blockchain tabanlı spor platformu Socios.com‘un arkasındaki şirket Chiliz, Julian La Picque‘yi finans direktörü (CFO) olarak atadı.

chiliz julian la picqueyi finans direktoru olarak atadi

Cenevre merkezli Blockchain danışmanlık firması Uncrypted’ı kuran La Picque, Chiliz’e Blockchain platformu Covantis’ten katıldı.

La Picque konu hakkında yaptığı açıklamada, Chiliz’in oyunlaştırılmış Web3’e katılım sağlamasına yardımcı olacağını ifade etti.

Geçtiğimiz ay Chiliz, İtalya’da faaliyet göstermek için onay almıştı. Ayrıca şirket, platformunda sanal para birimleri ve dijital cüzdanlar sunmasına izin vermişti. Başlıca İtalyan futbol kulüplerinden Juventus, AC Milan, Inter Milan, Napoli ve AS Roma gibi fan token’lar Socios’ta listelenmeye başladı.

Socios, spor takımının taraftarların satın almaları için token’lar tanıtmasına, onlara belirli VIP deneyimlerine erişmelerine ve kulüplerin işleyişindeki küçük konularda oy kullanmalarına izin veriyor.

Ayrıca Chiliz, kısa süre önce FC Barcelona’nın dijital içerik oluşturma kolu Barca Studios’un yüzde 24,5’ini 100 milyon dolara satın almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala