bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,600.04 3.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,045.32 2.76%
bnb
BNB (BNB) $ 553.99 3.92%
solana
Solana (SOL) $ 141.48 6.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503079 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473347 8.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154947 7.27%

CHILI, Kripto Ödemelerini Kabul Etmek İçin Coinbar İle Ortak Oldu

chili kripto odemelerini kabul etmek icin coinbar ile ortak oldu

Kripto para birimleri şirketlerin ödeme seçenekleri arasına girmeye devam ediyor. Özellikle son dönemde aracı kurumların aktivitesinin artmasıyla birlikte birçok şirket, kripto para birimlerini kabul etmeye başladı. Bu kez çevrimiçi film hizmeti CHILI, ödeme seçeneklerine kripto paraları eklemek için İtalya merkezli finansal teknoloji şirketi Coinbar ile ortaklık kurdu.

CHILI, Coinbar ile Kripto Ödemeleri İçin İş Birliği Yaptı

CHILI, kullanıcılarının CoinbarPay kullanarak Bitcoin, Ripple, DigitalBits ve Tether ile ödeme yapmasına izin vermek için Coinbar ile ortaklık kurdu.

chili kripto odemelerini kabul etmek icin coinbar ile ortak oldu 1

Bu ortaklıkla beraber 15 Haziran’dan itibaren kullanıcılar, CHILI platformunda CoinbarPay aracılığıyla kripto para birimleriyle ödeme yapabilecek. Başlangıçta platform, Bitcoin (BTC), Ripple (XRP), DigitalBits (XDB) ve Tether‘i (USDT) destekleyecek.

İtalya, İngiltere, Almanya, Avusturya ve Polonya olmak üzere beş Avrupa ülkesinde doğrudan yayın yapan bir çevrimiçi dizi platformu olan CHILI, kullanıcılara binlerce film ve TV dizisinden oluşan geniş bir katalog sunar.

CHILI CEO’su ve kurucusu Giorgio Tacchia konuyla ilgili şunları söyledi:

Avrupa’da kripto ödemelerini kabul eden ilk OTT platformu olacağız. Günümüzde birçok kullanıcı, şirketlerin kripto para birimiyle ödeme yapmasını talep ediyor. CHILI, müşterilerine geleceğe bakış konusunda her zaman öncü olmuştur.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala