bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,143.19 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.03 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 611.89 2.03%
solana
Solana (SOL) $ 147.83 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52521 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473622 0.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151635 1.28%

Checkout.com, Yeni Kripto Ödemelerine Odaklanıyor

checkout com yeni kripto odemelerine odaklaniyorsdf

Londra merkezli fintech şirketi Checkout.com, ayı piyasasına rağmen yeni kripto ödeme ürünlerine odaklanıyor. Şirket, kriptoda yeni ödeme yöntemleri için kolları sıvadı. Şirket yaptığı bu hamle ile beraber özellikle işçilerin ödemelerini kripto para olarak bir dijital cüzdanda almasını planlıyor.

Checkout.com, Yeni Kripto Ödemeleri ile İlgileniyor

Checkout.com, kripto faaliyetleri yöneticisi Jess Houlgrave’e göre, yatırımcıların online ödemede kripto kabul etmeye daha sıcak bakabilirler.

checkout com yeni kripto odemelerine odaklaniyoras

Checkout.com kripto operasyon yöneticisi Jess Houlgrave, konu ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi:

Yıl sonuna kadar bu ikisinden en az birine; yani ya ödemeleri kripto ile yapan ya da kripto ile ödeme kabul etmeye pilotluk yapan bazı yatırımcılarımız olacak.

Checkout.com 2018’den beri kripto para ile ödeme alınabilmesinin yolunu açmak için kripto para firmalarıyla beraber çalışıyor. Şirketin operasyon yöneticisi Jess Houlgrave, şirketin en büyük 15 kripto para borsasından 12’si ile çalıştığını aktardı.

Ayrıca belirtmek gerekirse şirket bu yıl kripto çalışmalarını ikiye katladı. Checkout.com’un mekanikleri yönetmesiyle, iş veren müşterilerinin stablecoin şeklinde kart ile yapılabilecek bir ödeme yöntemi geliştirdi.

Son olarak Houlgrave, Checkout.com’un ürünü duyurmadan önce 300 milyon dolarlık stablecoin’i güvenceye aldığını ve şimdi bunun birkaç kat daha fazla olduğunu söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala