bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

Charles Hoskinson’dan Cardano Yol Haritası ile İlgili Yorum

charles hoskinsondan cardano yol haritasi ile ilgili yorumerf

Yakın zamanda gerçekleşen Vasil Hard Fork’uyla dikkatleri üzerine çeken Cardano hakkında kurucusu, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson Cardano’nun yol haritası ile ilgili yaptığı yorum ile dikkatleri üzerine çekti.

Charles Hoskinson Cardano Yol Haritası ile İlgili Konuştu

Son dönemde Cardano Vasil Hard Fork güncellemesi ile sık sık gündemde kalmayı başardı. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson da bu konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunmayı ihmal etmedi. Son olarak Charles Hoskinson resmi Twitter hesabı üzerinden Voltaire döneminin merkeziyetsiz yönetişimin uygulanması için sektör standardı olacağını söyledi:

Charles Hoskinson, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Voltaire Çağı yakında bir ekosistem olarak karşımıza çıkacak. Milyonlarca Cardano kullanıcısının ve üreticisinin gücünün kilidini açacak. Ayrıca, bir kez daha, sektörün geri kalanına, tıpkı Stake’de yaptığımız gibi, merkezi olmayan yönetimin nasıl yapılacağını gösterecek.

Blockchain’in gelecekteki gelişimi, sürdürülebilir finansman için merkezi olmayan bir mekanizma olan bir hazine sistemi yardımıyla desteklenecektir. Hoskinson, Cardano’nun kripto endüstrisinin geri kalanına merkeziyetsiz yönetimin nasıl yapılacağını göstereceğini iddia ediyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse 22 Eylül’de Cardano, önemli performans geliştirmelerini uygulamayı mümkün kılan Vasil hard fork’u piyasaya sürdü.


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala