bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

Charles Hoskinson, XRP Hakkında Konuşmayacağını Açıkladı

charles hoskinson xrp hakkinda konusmayacagini acikladiasddf

Son dönemde yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson‘dan yeni bir açıklama geldi. Charles Hoskinson, topluluktan gelen şiddetli saldırıları gerekçe göstererek artık Ripple ve yerel tokeni XRP hakkında konuşmayacağını açıkladı.

Charles Hoskinson’dan XRP Açıklaması

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, topluluktan gelen şiddetli saldırıları gerekçe göstererek artık Ripple ve yerel tokeni XRP hakkında konuşmayacağını belirtti.

charles hoskinson

Hoskinson’a göre saldırılar, düzenleyiciyle gizli anlaşma yapmakla suçlandığı devam eden Ripple ve Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC) davasındaki duruşmadan sonra ortaya çıktı. Hoskinson, daha önce konuya yakın kaynakların kendisine davanın 15 Aralık’ta sonuçlanacağı bilgisini verdiğini belirtmişti.

Ayrıca Ethereum‘un kurucu ortağı olarak da görev yapan Hoskinson, saldırıların yersiz olduğunu ve kendisinin Ripple tarafında yer aldığını da söyledi.

Charles Hoskinson, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Yalan söylemekle suçlandım ve yine bir sel yaratmak ve trollük yapmakla suçlandım. XRP topluluğuyla nasıl etkileşim kuracağımı bilmiyorum, açıklamalarımın tarihsel olarak çok ölçülü ve destekleyici olduğunu düşünüyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala