bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,444.73 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,002.12 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 545.22 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 139.25 3.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.489214 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447074 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148469 0.01%

Charles Hoskinson: XRP Davası SEC’in Menkul Kıymet Tanımını Göstermesi Açısından Önemli

charles hoskinson xrp davasi secin menkul kiymet tanimini gostermesi acisindan onemli 2

Teknoloji şirketi IOHK’nin CEO’su, Cardano’nun (ADA) kurucusu ve Ethereum’un (ETH) kurucu ortağı Charles Hoskinson, SEC’in Ripple/XRP aleyhine açtığı dava hakkında konuştu.

Youtube kanalında yayınladığı yeni bir videoda Hoskinson davanın SEC’in menkul kıymet tanımı açısından önemli olduğunu söylüyor:

“Bunun bir bütün olarak endüstri için önemli olmasının nedeni, gelecekte SEC’in bir şeyin menkul kıymet olup olmadığını nasıl gördüğü konusunda derin bir etkiye sahip olabileceğidir.”

Hoskinson ayrıca borsaların listeleme standartlarını da sıkılaştırabileceği ve portföylerini daha dikkatli incelemeye zorlayabileceği için küçük bir olay olmadığını hatta tarihteki en büyük düzenleyici olay olduğunu belirtiyor.  

Hoskinson davanın zamanlaması hakkında da yorum yaptı. Ona göre dava, yıl sonunda görevini bırakacak bir başkan için oldukça büyük:

“Bu aynı zamanda alışılmışın dışında bir şey çünkü genel olarak, SEC’in [Jay Clayton] görevini bırakmak üzere olan bir başkanı, yeni başkanın ilgilenmesi gereken büyük bir dava bırakmaz. Bu genellikle olmaz… Bu, bir CEO’nun halefinin izni veya bilgisi olmadan büyük bir birleşme ve devralma veya halka arz veya bitmemiş büyük bir iş yapma kararı almasına eşdeğerdir.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala