bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,527.29 3.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.25 2.22%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.16%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 6.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530095 2.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478403 5.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152554 6.07%

Charles Hoskinson, Merkeziyetsizlik Hakkında Açıklamalarda Bulundu

charles hoskinson cardano

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, son dönemde yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme geliyor. Son olarak merkeziyetsizlik konusu hakkında açıklamalarda bulundu. Charles Hoskinson, kripto sektörü kitlesel benimsemeye doğru ilerlerken yaklaşan bir merkeziyetsiz sektör kimlik savaşı konusunda uyarıda bulundu.

Charles Hoskinson, Merkeziyetsizlik Konusuna Değindi

Charles Hoskinson, akıllı sözleşme savaşlarının sona ermesiyle merkeziyetsizlik kimliğin büyük olacağını belirtirken, sektördeki oyuncuların bölgenin ‘tıkanma noktası’ olduğunu anladığını belirtti.

hoskinson

Charles Hoskinson, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Önümüzdeki 24 ay uzaydaki en rekabetçi alanlardan biri olacak. Akıllı sözleşme savaşları bitti; metalaştırıldı ve pek çok şey oluyor. Kimlik savaşları henüz başlamadı ve bu büyük bir savaş olacak. Bu işlere kurnazca dahil olmaya başlayan bir tekne dolusu varlık var ve bunun tıkanma noktası olduğunu bildikleri ve bunu gerçekten kontrol etmek istedikleri için ve endüstrinin iyiliği için, kazananın kazanacağından emin olmalıyız.

Hoskison, çoğu kripto projesinin ademi merkeziyetçilik temelinde halka açık olarak başlatılmasından duyduğu hayal kırıklığını dile getirmişti, ancak yine de kullanılacak belirli bir önlem olması gerekiyordu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala