bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,917.73 1.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,512.92 1.34%
bnb
BNB (BNB) $ 609.87 4.57%
solana
Solana (SOL) $ 191.97 1.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629844 1.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.665393 2.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213881 4.51%

Charles Hoskinson, Cardano’nun İşlere Açık Olduğunu Belirtti

charles hoskinson cardanonun islere acik oldugunu belirtti

Ethereum ve Cardano’nun kurucu ortağı olan ve Cardano’nun CEO’su Charles Hoskinson, son röportajında Cardano hakkında açıklamalarda bulundu. Charles Hoskinson, Cardano’nun işletmelere açık olduğunu söyledi.

Cardano Büyümeye Devam Ediyor Ve İşe Açık

Charles Hoskinson, yaptığı son açıklamada, ekosisteme DEX’ler, NFT pazarları, oracle’lar ve stablecoin’ler ekleyerek neredeyse her gün büyümeye devam ettiği için Cardano’nun “işe açık” olduğunu belirtti. Cardano, çeşitli kullanım örnekleriyle daha fazla proje ve ekibe ev sahipliği yapmak istiyor. Konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Cardanno iş için açık. Varlığa dayalı stablecoin’imiz, işletmelere, değişken bir sektörde özgürce faaliyet gösterme güvencesi ve güvenliği sağlayacaktır. USDM’nin istikrarı ve güvenliği Cardano (ADA) için amansız bir katılım gücü sunuyor.

charles hoskinson cardanonun islere acik oldugunu belirtti 2

Daha önce Cardano’nun Project Catalyst Fund aracılığıyla Cardano’ya geçiş yapmak isteyen küçük ekipleri finanse etmek için merkezi olmayan bir yönetim sürecini başarıyla nasıl kullandığı belirtilmişti. 500’ün üzerinde fazla proje ve girişim, Cardano ağının geleceğini şekillendirmek isteyen binlerce kullanıcı tarafından finanse ediliyordu. Son olarak Cardano, topluluk tarafından merakla beklenen Cardano Vasil Hard Fork’u için gün sayıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala