bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.65 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 609.94 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.37 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620047 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647295 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214458 8.48%

Charles Hoskinson: Cardano’nun Daha Fazla Geliştiriciye İhtiyacı Var

charles hoskinson xrp davasi sec

Kripto para piyasası toplarlanmaya devam ederken, piyasanın durumu ile ilgili olarak birçok önemli isim değerlendirmelerde bulunuyor. Son olarak Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, ağ genişledikçe Cardano‘nun daha fazla geliştiriciye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Charles Hoskinson’dan Cardano Değerlendirmesi

Kripto para sektörü Temmuz sonunda Vasil Hardfork’un lansmanına hazırlanırken, Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, işlerin nasıl geliştiği ve organizasyonunun geleceğe yönelik planları hakkında ayrıntılı bir güncelleme yaptı.

charles hoskinson kimdir ve ne is yapar
Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson

Charles Hoskinson, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Ekosistemdeki bir grup insanın bu insanların katılabileceği bir noktaya kadar büyümesine ve gelişmesine izin vermelisiniz. Böylece bu üye tabanlı organizasyonun bir parçası olmak isteyen herhangi bir kapasitede üye olabilir ve sonra ya kuruluşa üyelik ücretini ödersiniz ya da bir tür işe katkıda bulunursunuz. Bunun yanında Bu işin bir yanı. Diğer bir yanı ise Cardano için daha fazla insanın çalışmasını sağlamamız gerekiyor.

Hatırlatmak gerekirse kısa süre önce Charles Hoskinson, Amerika Birleşik Devletleri’nin kripto varlıkları vergilendirme sistemine bir eleştirini dile getirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala