bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,014.42 2.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,198.00 1.31%
bnb
BNB (BNB) $ 599.99 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 153.67 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527753 3.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479361 6.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155392 3.22%

Charles Hoskinson, Cardano Hakkında Görüşlerini Paylaştı

charles hoskinson ethereum toplulugu ile tartisma baslattias

Blockchain ağları arasında son dönemde oldukça öne çıkan Cardano ve bünyesinde hızla gelişen ekosistem, övgü aldığı kadar eleştiri de alıyor. Söz konusu bu ortamda Cardano kurucusu Charles Hoskinson bir tweet dizisinde Ethereum topluluğuyla uzun süredir devam eden tartışmaları alevledi.

Charles Hoskinson, Cardano’nun Başarısına Değindi

Yakın zamanda gerçekleşen Vasil Hard Fork’uyla dikkatleri üzerine çeken Cardano hakkında kurucusu, Hoskinson Ethereum Vakfı’nın Cardano’ya karşı tutumunu değerlendirdi ve Cardano’nun başarısı hakkında görüşlerini paylaştı.

Cardano üzerine çalışmalar yürüten IOG’nin kurucusu Charles Hoskinson’a “Bana Her Şeyi Sor” etkinliğinde 2014’te Ethereum’da geçirdiği 6 aylık zaman diliminden soru soruldu. Charles Hoskinson da konu hakkında Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

Hoskinson söz konusu paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

Sadece gerçek hayat problemlerini çözmede iyi olmamız gerekiyor ve bu Cardano topluluğumuzun odak noktası oldu. Onlarla gurur duyuyorum ve hepimizin ne kadar ilerleme kaydettiğini görmek olağanüstü.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse Hoskinson, projenin yapısıyla ilgili olarak diğer kurucu ortaklarla aynı fikirde olmadığı için ilk günlerinde Ethereum’dan atıldı. Bu yılın başlarında, Vitalik Buterin’in Cardano’ya taşınması için çok geç olmadığını söyledi.


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala