bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

Chainlink (LINK), Bu Hafta En Çok Kazananlar Arasında!

chainlink link en cok kazananlar arasinda

Kripto endüstrisinin altcoin piyasası, haftaya güçlü bir şekilde başladı. Buradaki rekabette, Chainlink (LINK / USD), şu anda en çok kazananlar arasında yer alıyor. Oracles ağını, kripto endüstrisine getiren ve Blockchain’e gerçek dünya verileri sunmasını sağlayan proje, mayıs ortasındaki çöküşten bu yana ilk kez piyasa değerinin 15 milyar dolara ulaştığını gördü.

Link‘in son 24 saatte aniden yüzde 12’nin üzerinde bir sıçrama yapması ile piyasa değeri bu kilometre taşına ulaştı. Böylece, piyasa değerine göre en büyük 12. kripto varlık oldu. Coin artık resmi olarak Bitcoin Cash, Litecoin, Filecoin, Terra ve hatta son birkaç aydır oldukça popüler bir proje olan eski adıyla Matic Network olan Polygon’dan daha büyük ve daha değerli.

LINK Dikkat Çekiyor

İstatistiklere göre, LINK’in piyasa değerinin son altı haftada yüzde 119 arttı. Kripto paranın değeri son 24 saatte yüzde 12 yükseldi. Zaman içinde hızlı bir iyileşme gösteren bir başka detay ise Chainlink’in geliştiricileri tarafından sağlanan önemli GitHub gönderimlerinin oranı.

LINK’in fiyatına gelecek olursak, Ocak ayından bu yana çok yol kat etti. Coin 2021’e 11 dolar civarında bir fiyatla girdi. Mayıs ortasında, 52 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Fakat, 20 Temmuz’a kadar 13.5 dolara geriledi. Şimdi ise bir kez daha tırmanıyor, şu anda 34.16 dolar seviyesinde ve hala ilerliyor.

Altcoin’in bu yılın ilk beş ayındaki ilerlemesi, hem kurumsal hem de perakende yatırımcılar arasında yüksek miktarda popüler olmasından kaynaklanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala