bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,863.72 1.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,525.45 1.46%
bnb
BNB (BNB) $ 611.97 4.78%
solana
Solana (SOL) $ 186.81 0.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630531 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.657432 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21426 0.69%

Chainlink Labs, Diem CTO’su Dahlia Malkhi’yi İşe Aldı

chainlink labs diem ctosu dahlia malkhiyi ise aldi

Kripto para piyasası büyümeye ve gelişmeye devam ederken birçok şirket alanındaki iyi isimleri bünyesine katmaya çalışıyor. Elde edilen son bilgilere göre Chainlink Labs, Blockchain projesinin yürütülmesi için eski Diem yöneticisi Dahlia Malkhi‘yi işe aldı.

Chainlink Labs, Diem CTO’su Dahlia Malkhi’yi Bünyesine Kattı

Eski Diem yöneticisi Dahlia Malkhi, bu yılın başlarında sona eren Facebook destekli stablecoin projesi Diem Association’ın baş teknoloji sorumlusu olarak görevinin ardından bugün Chainlink Labs‘ın baş araştırma görevlisi oldu.

Bunun yanında detaylandırmak gerekirse Chainlink, fiyat teklifleri ve hatta hava durumu gibi bilgileri blok zincirler arasında dağıtan bir veri ağı olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanında Chainlink Labs de bu ağı oluşturan bir şirket.

Chainlink Labs CEO’su Sergey Nazarov, bir basın açıklamasında Malkhi’nin blok zincir ağları için fikir birliği mekanizmaları konusundaki uzmanlığının onu “ideal bir katkı” yaptığını söyledi.

Ayrıca belirtmek gerekirse Chainlink Labs uzun süredir projenin geliştirilmesi için birçok isim ile anlaşma sağladı. Bunlara örnek verecek olursak LinkedIn’de Öğrenme Çözümleri eski başkan yardımcısı Mike Derezin, geçen yılın sonlarında Chainlink Lab’ın operasyonlar müdürü olarak atanmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala