bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

ChainLink Güney Amerika’ya İlk Stablecoin’ini Getiriyor

chainlink guney amerikaya ilk stablecoinini getiriyor

FinTech firması Spartan Hill, Daily (DLY) adlı yeni bir merkeziyetsiz Kolombiya Pezosu stablecoin’ine güç sağlamak için Chainlink Price Feeds’i entegre ettiğini açıkladı. ChainLink Güney Amerika’ya veri sağlayacak.

Ekip, yeni DLY stabilcoin’lerini basmak/yakmak için kullanılan kripto teminatının değerini doğru ve güvenli bir şekilde hesaplamak için, Chainlink Price Feed‘ini kullanacak. Böylece Chainlink Güney Amerika’ya stablecoin için Oracle sağlayan ağ olacak.

chainlink guney amerikaya ilk stablecoinini getirecek

ChainLink, Güney Amerika’da Stablecoin’e Veri Sağlayacak

Spartan Hill, konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada şu açıklamaları yaptı:

“Chainlink’i seçtik çünkü Blockchain endüstrisinin en yaygın kullanılan ve zaman içinde test edilmiş Oracle ağı konumunda. En iyi merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolleri için ise on milyarlarca dolarlık değeri güvence altına almaya yardımcı oluyor. Chainlink Price Feed, geniş pazar kapsamı ve temelindeki güçlü Oracle altyapısı ile zincir üzerinde yüksek kaliteli fiyat verileri sağlayarak, tek veya küçük bir borsa setinde kesinti süresine ve fiyat yanlışlıklarına karşı güçlü korumalar sağlıyor.” 

Chainlink, hibrit akıllı sözleşmelere güç veren, geliştiricilere en geniş yüksek kaliteli veri kaynakları koleksiyonunu ve herhangi bir Blockchain ağındaki akıllı sözleşmelerin yeteneklerini genişletmek için zincir dışı hesaplamaları güvenli hale getiren merkeziyetsiz bir Oracle ağıdır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala