bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,597.31 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.82 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 614.69 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 145.23 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525991 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47094 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151829 0.49%

Chainlink, Ethereum Çatallarını Desteklemediğini Açıkladı

chainlink ethereum catallarini desteklemedigini acikladi

Ethereum ağı, Merge için gün sayarken birçok kripto şirketi konuyla ilgili desteklerini sundu. Geçtiğimiz günlerde TRON kurucusu Justin Sun, Ethereum’un Merge yükseltmesini desteklediğini açıklamıştı. Bu kez Chainlink, Ethereum çatallarını desteklemediğini belirtti.

Chainlink Ethereum Çatallarını Desteklemiyor

Ethereum (ETH) ağı, Proof-of-Stake (PoS) doğrulama algoritmasına geçişinde Merge yükseltmesine hazırlanırken, Chainlink konuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

chainlink ethereum catallarini desteklemedigini acikladi

Chainlink, Ethereum birleşmesi sonrası yalnızca Proof of Stake konsensüs katmanını destekleyeceğini belirten bir açıklama yayınladı. Chainlink, Ethereum’un yalnızca PoS katmanını desteklediğini açıkça belirtti.

Chainlink web sitesinde şu açıklamayı yaptı:

Chainlink protokolü ve hizmetleri, PoS konsensüs katmanına birleştirme sırasında ve sonrasında Ethereum Blokchain çalışmaya devam edecek. Kullanıcılar, PoW çatalları da dahil olmak üzere Ethereum Blokchain çatallanmış sürümlerinin Chainlink protokolü tarafından desteklenmeyeceğini bilmeli.

Buna ek olarak, Chainlink ekibi, Birleştirmede Ethereum geliştiricilerine ve dApp ekiplerine öngörülemeyen olaylardan kaçınmak ve kullanıcıları korumak için akıllı sözleşme işlemlerini duraklatmalarını tavsiye etti.

Chainlink’in yaptığı açıklamada şunları söyledi:

PoW çatalları da dahil olmak üzere Ethereum’un çatallı sürümlerinde çalışan dApp’ler, hem protokol hem de uygulama düzeyindeki sorunlar nedeniyle beklenmedik şekillerde davranabilir ve kullanıcılar için artan risk oluşturabilir.

Ekip, Chainlink hizmetlerinin güvenilirliğini sağlamak için Ethereum Merge ile ilgili gelişmeleri izlemeye devam ettiğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala