bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,364.24 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.13 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 561.21 2.16%
solana
Solana (SOL) $ 145.21 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506408 0.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471719 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153622 2.13%

Chainflip Labs, 10 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

chainflip labs 10 milyon dolarlik yatirim aldi

Zincirler arası merkeziyetsiz bir kripto borsası inşa eden Berlin merkezli girişim Chainflip Labs, risk sermayesi şirketlerinden 10 milyon dolarlık yatırım aldığını açıkladı.

Chainflip bugün yaptığı açıklamada, Framework Ventures, Blockchain Capital ve Pantera Capital’in şirketin öz sermayesi karşılığında fon sağladığını duyurdu. Bunun yanında herhangi bir değerleme ise ne yazık ki açıklanmadı.

Chainflip Labs, Aldığı Yatırımı Ekibini Genişletmek için Kullanacak

Merkezi olmayan bir kripto borsası inşa eden Berlin merkezli Chainflip Labs, yatırımcılarından 10 milyon dolarlık yatırım aldı. Framework Ventures, Blockchain Capital ve Pantera Capital’in şirketin öz sermayesi karşılığında fon sağladığı bildirildi.

chainflip labs 10 milyon dolarlik yatirim aldi6

Chainflip’in kurucusu ve CEO’su Simon Harman, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Gerçekten yapmaya çalıştığımız şey, sadece tokenları bir zincirden diğerine köprüleyebileceğiniz bir şey inşa etmek değil. Kriptodaki merkezi borsanın rolünü değiştirebilecek bir şey inşa etmeye çalışıyoruz çünkü açıkçası hala en yaygın kullanılan çözüm onlar.

Son olarak belirtmek gerekirse yatırım alan bir şirkette Chainalysis oldu. Şirket Singapur merkezli GIC tarafından yönetilen F Serisi fonlama turunda, 170 milyon dolar yatırım aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala