bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,968.41 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,103.54 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 561.11 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 145.12 6.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500915 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467052 3.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153086 2.37%

Chainalysis Cephesinden Önemli Satın Alım

chainalysis cephesinden onemli satin alim

Blockchain yazılım şirketi Chainalysis, Blockchain ve kripto para alanındaki yatırımlarına devam ediyor. Şirket gerçek zamanlı kripto veri şirketi Transpose ile ilgili önemli bir hamle yaptı.

Transpose, Chainalysis Tarafından Satın Alındı

Blockchain analiz şirketi Chainalysis, bir Blockchain veri ve altyapı şirketi olan Transpose’u açıklanmayan bir tutar karşılığında satın aldığını açıkladı.

Transpose, API’leri kullanarak merkezi olmayan borsalardaki takaslar ve NFT satışları dahil olmak üzere gerçek zamanlı blok zinciri verilerine erişim sağlar. Ethereum’un yanı sıra Scroll ve Arbitrum gibi daha yeni Layer 2 Blockchain ağları da dahil olmak üzere yedi blok zinciri ağını destekliyor.

chainalysis cephesinden onemli satin alim 2

New York merkezli bir şirket olan Transpose, Blockchain altyapı sağlayıcısı olan Chainalysis gibi kripto şirketleriyle çalıştığını iddia etti. Ekibi daha önce Morgan Stanley, Tesla ve Jump Crypto gibi şirketlerle de çalışan kişilerden oluşuyor.

Chainalysis, Transpose’un mevcut ve geçmiş Blockchain verileri için hızlı ve güvenilir API’lere dayanan karmaşık veri sistemleri oluşturmak isteyen şirketlerin talebini karşılamasına yardımcı olacağını söyledi. Son olarak Chainalysis, uyumlu kalmak isteyen kripto para borsaları ve kripto endüstrisine göz kulak olmayan çalışan düzenleyiciler tarafından kullanılan Blockchain analiz araçlarıyla tanınıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala