bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

Chain, Measurable Data Token Ekosistemini Satın Aldı

Chain Measurable Data Token Ekosistemini Satin Aldi2

Kripto dünyasında yaşanan satın alımlar artık oldukça normal bir hâle geldi. Öyle ki satın alım veya işbirliği yapılamayan bir gün dahi yok desek sanıyoruz abartmış olmayız. Son olarak da Blockchain altyapı şirketi Chain, Measurable Data Token’ın (MDT) satın alındığını duyurdu. 

Chain, Measurable Data Token Ekosistemini Satın Aldı

Chain, Measurable Data Token’ı Bünyesine Dahil Etti

Blockchain ekosistemi yeni satın alımlarla büyümeye devam ediyor. Kripto para fiyatlarındaki son düşüşe rağmen kripto pazarındaki birleşme ve satın alma faaliyeti artıyor. Chain’in kısa bir süre önce açıkladığı Measurable Data Token da (MDT) 100 milyon dolarlık anlaşma ile Chain’in bünyesine dahil oldu. MDT, geliştiricilere Blockchain tabanlı uygulamalar oluşturmak için bulut hizmetleri sunan Chain’e, geri ödeme uygulaması RewardMe’ye ve finansal veri protokolü MeFi dahil olmak üzere bir dizi şirkete hizmet sunacak.

Chain tarafından paylaşılan blog yazısında ise şu detaylara yer verildi:

“MDT ekosistemi, çeşitli yeniliklerle günlük yaşamda blok zincirinin benimsenmesini hızlandırırken, bireysel kullanıcılar için veri ödüllerini güçlendirmeyi amaçlıyor”

Bununla birlikte paylaşılan diğer veriler göre Chain, sermaye piyasası verilerini DeFi ile birleştiren ve geleneksel finans verilerini Oracle destekli veri akışlarına getirmek için özel olarak tasarlanmış bir Blockchain çözümü MeFi’ı da satın alacak. Bu, Chain’in Sequence istemcilerinin güvenilir olmayan verilere erişmesi için tasarlanmış Oracle sistemi ChainFi’yi güçlendirecek ve XCN’nin yerel yardımcı program belirteci olmasını sağlayacak.

Son olarak Measurable Data Token hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala