bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,366.85 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.69 0.54%
bnb
BNB (BNB) $ 609.49 3.75%
solana
Solana (SOL) $ 186.23 0.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617415 0.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.644918 0.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215583 8.90%

CFTC Yetkilisi, Kripto Para Piyasasıyla İlgili Yatırımcıları Uyardı!

cftc yetkilisi kripto para yatirimcilarina uyarida bulundu

Terra’nın çöküşünün ve kripto para piyasasında yaşanan düşüşün ardından, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) yetkilisi Caroline Pham, kripto para piyasası hakkında açıklama yaptı. Pham, yatırımcılara kripto paraları birimlerini kar veya zarar ile karşılaşabilecekleri bir piyango bileti olarak görmelerini söyledi.

Caroline Pham: Terra Krizi Piyasalar İçin Trajedi

Yakın zamanda CNBC ile röportaj gerçekleştiren CFTC yetkilisi Caroline Pham, kripto para piyasası ve Terra krizi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

cftc yetkilisi kripto para yatirimcilarina uyarida bulundu

Finbold‘da yer alan habere göre, Caroline Pham, çoğu kripto projesinin müşteri açıklamalarından yoksun olduğunu ve yatırımcıların bunlara zengin olma garantisiyle inanarak satın almaya başladığını vurguladı.

Pham, yatırımcıların kripto para yatırımı yaparken bu kripto paraları piyango bileti olarak görmeleri gerektiğini savundu ve Terra çöküşünün piyasalar için bir trajedi olduğunu belirtti.

Ayrıca Pham, UST çöküşünün yasal düzenlemelere hız kazandırılması gerektiğine yönelik bir işaret olduğunun altını çizerek, regülasyonların önemine değindi.

Geçtiğimiz günlerde Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) Başkanı Rostin Behnam, kripto para birimleriyle ilgili dolandırıcılık ve manipülasyon vakalarına değinmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala