bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,144.38 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,975.90 3.71%
bnb
BNB (BNB) $ 544.43 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 131.85 5.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.490678 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444606 2.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145762 6.65%

CFTC Üyesi: Kripto Dolandırıcılıklarını Denetlemenin Bir Yolu Yok 

cftc uyesi kripto dolandiriciliklarini denetlemenin bir yolu yokfg

Kripto para sektöründeki düzenleyiciler bu alandaki dolandırıcılık konusunda çalışmalar gerçekleştiriyor. ABD’li üst düzey bir düzenleyici, tüm kripto para dolandırıcılıklarını denetlemenin bir yolu olmadığını söyledi.

CFTC Üyesinden Kripto Dolandırıcılıkları ile İlgili Açıklama

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’ndaki (CFTC) beş komisyon üyesinden biri olan Christy Goldsmith Romero, kripto para davalarının Binance ve FTX borsalarına karşı son hukuk davaları da dahil olmak üzere ajansın portföyünün yaklaşık yüzde 20’sini oluşturduğunu söyledi.

cftc uyesi kripto dolandiriciliklarini denetlemenin bir yolu yok3e

Goldsmith Romero, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Çok fazla dolandırıcılık olayı var. Bütün dolandırıcılığı denetleyebilmemizin hiçbir yolu yok, ama bir şeyler yapmalıyız. CFTC’nin bir şekilde hafif dokunuş olduğu fikrinden hoşlanmıyorum. Hafif dokunuş regülatörü mezar taşıma asla yazılmayacaktı.

Bunun yanında Goldsmith Romero, CFTC ile Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu arasında kripto düzenleme konusunda bir bölge savaşı olduğu fikrini geri itti. Ancak endüstrinin birçok ürününün yeni olduğunu ve ajansların hala anlamaya çalıştığını kabul etti.

Goldsmith Romero ayrıca, kripto şirketlerinin CFTC’yi SEC’den potansiyel olarak daha dostça bir düzenleyici olarak görmemesi gerektiğini de söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala