bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

CFTC Başkanı Kripto Varlıklar Hakkında Açıklama Yaptı

cftc baskani kripto varliklar hakkinda aciklama yapti

Amerika Birleşik Devletleri Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) başkanı Rostin Behnam, kripto varlıklar hakkında açıklama yaptı. Behram açıklamasında Washington’da bir kripto varlık hareketliliğinin olduğunu belirtti.

Washington’da Kripto Varlık Hareketliği

Behnam açıklamasında, “Teknoloji, endüstri ve ekonomi için sadece olumlu bir ivme olduğunu düşünüyorum. Washington’da çok nadir görülen ve kripto alanında bir araya gelen benzersiz koalisyonlar var.” dedi. CFTC, genellikle ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) daha dostça adımlarıyla biliniyor.

cftc baskani kripto varliklar hakkinda aciklama yapti 2

Behnam, bu çabanın önemli bir yönünün, CFTC’ye sektörden gelen büyümeyi finanse edecek ve ajansta işe alım sağlayacak ücretleri değerlendirme gücü verdiğini belirtti. Behnam açıklamasında ayrıca, “Piyasalarla birlikte gelişmeyi sürdürmek için teknolojiyle birlikte gelişmek zorundayız.” ifadesini kullandı. Behnam ayrıca Algoritmik stablecoin’in “fiyattaki müthiş düşüşüne” dikkat çekerek, Terra USD’nin (UST) son zamanlardaki erimesinin düzenleme ihtiyacına önemini vurguladığını belirtti. Behnam açıklamasına şu ifadelere yer verdi:

Son birkaç yıldır söylenenler, benim söylediklerimi de doğruluyor. Alanın etrafına sınırlar koymamız gerekiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala