bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,890.12 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.10 3.61%
bnb
BNB (BNB) $ 608.54 0.22%
solana
Solana (SOL) $ 146.27 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524462 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470621 5.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149785 7.55%

CFTC Başkanı, Kripto Düzenlemeleri Hakkında Konuştu

cftc baskani kripto duzenlemeleri hakkinda konustudsffdvdf

Kripto para sektöründe birçok isim sektörle ilgili ABD’nin düzenleyicilerinden birisi olan CFTC, kripto para birimleri üzerinde durmaya devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu veya CFTC başkanı Rostin Behnam, ajansın menkul kıymet olmayan tokenleri düzenleme çabalarını sürdüreceğini söyledi.

CFTC Başkanı, Kripto Düzenlemesinde Harekete Geçileceğini Söyledi

Amerikan Barolar Birliği etkinliği için yayınlanan açıklamalarda CFTC başkanı Rostin Behnam, Kongre’nin CFTC’ye kripto para birimleri düzenlemesini ele alma yetkisi verme gerekçesinin bir parçası olarak iflaslara, başarısızlıklara ve kaçaklara işaret etti. CFTC başkanına göre, komisyon herhangi bir düzenleme boşluğunu gidermek için iyi bir konumdaydı. Ancak ABD’li milletvekillerinin mevzuat konusundaki tetiği çekmesini erteledi.

cftc baskani kripto duzenlemeleri hakkinda konustusadfsdf
CFTC başkanı Rostin Behnam

CFTC başkanı Rostin Behnam, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Müşterileri korumak ve yerel ve küresel finans piyasalarında tahmin edilebileceği gibi herhangi bir sınır içine alınamayan başarısızlıkları önlemek için düzenleme gereklidir. 2023’te veya 2033’te biri veya birkaçı olursa olsun, harekete geçmeliyiz. Yeni bir Kongre var ve talep edildiği gibi mevzuat taslağı için teknik yardım sağlamaya ve katılmaya devam edeceğim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala