bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,875.38 2.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.19 1.80%
bnb
BNB (BNB) $ 603.04 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 152.32 4.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53444 3.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478698 5.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154558 4.64%

CFTC Başkanı: Amerikalıların Kriptoya İlgisi Artıyor

cftc baskani amerikalilarin kriptoya ilgisi artiyor

Son zamanlarda kripto para piyasasının düşüşte olmasına ve piyasa değerinin 1 trilyonun altına düşmesine rağmen ekosisteme ilgi artmaya başladı. ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) başkanı, Amerikalıların kripto paralara ilgisinin her geçen gün arttığını dile getirdi.

CFTC Başkanı, Kripto Paralar Hakkında Konuştu

Brookings Enstitüsü web yayınında Kripto Düzenlemesinin Geleceği konulu konferansta konuşan CFTC Başkanı Rostin Behnam, Amerikalıların dijital varlıklara ilgisinin her geçen gün artması hakkında düşüncelerini paylaştı.

cftc baskani amerikalilarin kriptoya ilgisi artiyor

CFTC Başkanı Rostin Behnam, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi kripto paraların yakında ülkedeki ana akım finansal portföylerin ayrılmaz bir parçası olabileceğini belirtti. Benham, şu şekilde konuştu:

Bugün buradayız çünkü her beş yetişkinden biri kripto para birimine yatırım yapıyor. Yayınlanan araştırma raporları her geçen gün kripto paralara ilginin arttığını gösteriyor. Ayrıca kripto paralar Amerikan portföylerinin bir parçası olma eğilimi gösteriyor.

Buna ek olarak Behnam, piyasaya giren yatırımcı sayısındaki artışın altını çizerek, bunun daha çok artacağını belirtti.

CFTC, Kriptoyu İçin Yeni Teknoloji Ofisi Açıyor

Bugün yapılan açıklamaya göre CFTC, kripto paraları denetlemek için yeni bir Teknoloji İnovasyon Ofisi kuracağını açıkladı. Yeni ofis, LabCFTC olarak adlandırılan CFTC’nin mevcut fintech ekibinin yerini alacak.

Kripto alanında uzman kişiler ofiste istihdam edecek ayrıca CFTC, çalışanlarına kripto alanında dönüşüm ve deneyim kazandıracak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala