bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,357.85 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,550.35 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 618.74 5.25%
solana
Solana (SOL) $ 187.86 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.637794 2.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.66432 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217585 1.15%

CEO’larda Yaprak Dökümü: Bitmex CEO’su Görevinden Ayrılıyor

CEOlarda Yaprak Dökümü Bitmex CEOsu da İstifa Etti

Kripto para sektöründe hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Hem piyasalarda hem de düzenleme çalışmalarında artan baskı, şirketler üzerindeki etkisini giderek artırıyor. Bununla birlikte bazı şirketler küçülmeye giderken, bazıları da agresif bir büyüme politikası uyguluyor. Ancak bu sert sektörde yöneticilere düşen sorumluluk da bir hayli fazla. Bu nedenle görevinden istifa eden CEO’lar arasına Bitmex’in CEO’su Alexander Höptner da dahil oldu.

Bitmex CEO’su Görevinden Ayrılıyor

Kripto para Borsası Bitmex’in CEO’su Alexander Höptner, iki yıldan kısa bir süre sonra şirketteki görevinden ayrılıyor. Stephan Lutz ise geçici CEO olarak atandı. The Block’a konuşan bir Bitmex sözcüsü, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Alexander Höptner, şirketten ayrıldıktan sonra Stephan Lutz, Bitmex’in geçici CEO’su olarak atandı

CEOlarda Yaprak Dökümü Bitmex CEOsu Görevinden Ayriliyor

Geçici CEO Stephan Lutz ise konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Yönetim ekibinin geri kalanı ve yetenekli personelimizle birlikte, Bitmex’in müşterilerimiz için harika, yenilikçi kripto ticaret ürünleri ve güvenli ve istikrarlı bir ticaret ortamı sunmaya devam etmesini sağlayacağım. Alexander’a görev süresi boyunca işletmeye verdiği destek için teşekkür ediyor ve gelecekteki çalışmalarında başarılar diliyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala