bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,438.80 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,272.31 2.82%
bnb
BNB (BNB) $ 611.02 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 159.09 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543304 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497822 2.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161891 2.67%

Cemil Şinasi Türün: “Merkezsiz Finans Sistemini Ethereum (ETH) Kaldıramaz”

WhatsApp Image 2020 07 15 at 19.06.26

14 Temmuz Salı günü 21:30 saatlerinde, blockchain ve kripto para dünyasının tanınmış üç ismi; İsmail Hakkı Polat, Cemil Şinasi Türün ve Erkan Öz, Paribu sponsorluğunda BTCHaber’in online canlı yayını KriptoVeteran’da buluştu. Merkezsiz Finans, finansın ve teknolojinin geleceği gibi oldukça önemli konuların konuşulduğu, uzman görüşlerinin alındığı bu yayında; yorumcularımızdan girişimci ve akademisyen Cemil Şinasi Türün de görüşlerini dile getirdi.

Kapitalizm Bitmez, Sadece Form Değiştirir (mi?)

Kripto para topluluğunun duayen isimlerinden, girişimci ve akademisyen  Cemil Şinasi Türün de hem izleyicilere yanıt verdi hem de kendi görüşlerini şöyle belirtti:

“Bence şu anda merkezi finans sistemi çok ciddi bir kriz içerisinde. Bitcoin’in arkasında bir devlet olduğunu düşünmüyorum. Arkasında bir devlet olmasındansa, cypherpunk gibi grupların olması daha makul bir seçenek olur. Bitcoin’in açtığı yolu ve başlattığı devrimi de göz önüne almak gerek diye düşünüyorum.”

Uzman isim Türün, Bitcoin fiyatının kesinlikle baskılandığını belirterek kısaca şunları söyledi.

“Özetle:Kapitalizm bitmez sadece form değiştirir dense de; çok ciddi bir kriz içerisinde olduğu da gözler önünde. Kapitalizmin sonu gelir mi gelmez mi göreceğiz. İçinden çıkmak için kurtuluş hamlesi olarak ya altına endekslemeyi deneyecekler ya da kripto para reset’i yapacaklar ama bunlar problemli çözümler, kurtuluşu getirmeyecektir.”

Merkezsiz Finansı (DeFi) Ethereum Kaldırabilir mi?

Ethereum’un henüz 2.0 güncellemesini bile yapamadığını dile getiren Cemil Şinasi Türün, bu konuda da net konuştu:

“Dünya artık alternatif kredi sistemlerini, merkezsiz yapıları araştırmaya başladı. Ethereum daha kendini 2.0’a çıkaramıyor, bu merkezsiz finans sistemini Ethereum kaldıramaz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala