bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,526.48 3.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,990.80 2.88%
bnb
BNB (BNB) $ 550.55 1.07%
solana
Solana (SOL) $ 130.85 5.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.491021 1.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442709 2.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143955 8.12%

Celsius’un (CEL) CEO’su İstifa Etti, Fiyat Düştü

Celsiusun CEL CEOsu İstifa Etti Fiyat Düştü

Kısa bir süre önce sizlerle Celsius’un CEO’su Alex Mashinsky‘nin istifa ettiğini paylaşmıştık. Uzun zamandır davalar ve borçluları ile uğraşan Mashinsky, bu kararı ile şirketten bağlarını koparmak için adım attı. Ancak Celsius’un CEO’sunun bu hamlesi, batmış şirketin yerel token’ı CEL’in anlık düşüş yaşamasına neden oldu.

Celsius'un (CEL) CEO'su İstifa Etti, Fiyat Düştü

Celsius’un (CEL) CEO’su İstifa Etti, CEL’in Fiyatı Çakıldı

Celsius’un CEO’su Alex Mashinsky‘nin istifa etmiş, ve “toplumun tüm alacaklılar için en iyi sonucu sağlayacak bir planın arkasında birleşmesine yardımcı olmak için çalışmaya odaklanmaya devam edeceğim” demişti. Bunun üzerine anlık olarak fiyatı kötü etkilenen CEL, yüzde 14 değer kaybetti.

İstifa haberleri öncesinde 1.59 dolardan alıcı bulan CEL, istifa haberleri sonrası 1.36 dolara geriledi. Diğer taraftan artan işlemler ile birlikte 24 saatlik işlem hacmi ise yüzde 24 arttı.

Celsius’un CEO’su Alex Mashinsky istifa ederken şu ifadelere yer vermişti:

Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, istifa mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Celsius Network’ün CEO’su olarak görevimden istifa etmeyi seçtim. Yine de, toplumun tüm alacaklılar için en iyi sonucu sağlayacak bir planın arkasında birleşmesine yardımcı olmak için çalışmaya odaklanmaya devam edeceğim. Yaptığım şey buydu. Şirket iflas başvurusunda bulunduğundan beri. Celsians birlik içinde kalırsa ve UCC’ye en iyi kurtarma planı konusunda yardım ederse, hepimizin daha fazlasını alacağına inanıyorum. Şirketle çalışmaya devam etmek için istekli ve müsait olmaya devam ediyorum

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala