bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,870.38 0.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.91 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 614.19 1.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.58 1.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529973 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477791 0.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153491 0.21%

Celsius, Yıl Sonuna Kadar Yeterli Varlığa Sahip

celsius yil sonuna kadar yeterli varliga sahip

İflas başvurusunda bulunan kripto borç verme platformu Celsius, zor günler geçiriyor. Celsius’un baş finans yetkilisi, bir iflas duruşmasında şirketin varlıklarının ne kadar yetebileceğini açıkladı.

Celsius Nakit Varlıklarının Yıl Sonuna Kadar Yeterli Olacağını Belirtti

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüş sebebiyle pek çok şirket iflas başvurusunda bulunmuştu. İflas başvurusunda bulunan Celsius Network ise yeniden yapılandırma için çalışmalarına devam ediyor. Celsius’un Finans Direktörü Chris Ferraro, bir iflas görüşmesinde muhtemelen yıl sonuna kadar faaliyetlerini finanse etmek için yeterli miktarda varlığa sahip olduklarını belirtti. Kirkland & Ellis tarafından mahkemeye sunulan dosyalara göre, Celsius, yeniden yapılandırma planını yönlendirmek için kiraladığı hukuk firmasına göre firmanın Ekim 2022’ye kadar varlıklarının sona ereceğini tahmin etmişti.

celsius yil sonuna kadar yeterli varliga sahip 2

Ferraro, önümüzdeki birkaç hafta içinde vadesi dolacak olan kripto borsası Bitfinex’e yapılan 61 milyon dolarlık kredinin yanı sıra Celsius’un satın aldığı madencilik donanımlarındaki satış ve kullanım vergilerinde yaklaşık 20 milyon dolarlık tasarruftan ek fon geldiğini belirtti. Bitfinex kripto para borsasının sahibi olan stablecoin ihraççısı Tether, daha önce Celsius’a 1 milyar dolar borç verdiğini açıklamıştı. Ferrato’ya göre Celsius 2023’ün başında nakit akışının pozitif olması bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala