bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

Celsius Yatırımcıları, İflas Davasında Kendilerini Savunmak için Başvuruda Bulundu

celsius yatirimcilari iflas davasinda kendilerini savunmak icin basvuruda bulundusdd

Kısa süre önce İflas eden kripto kredi platformu Celsius‘taki hisse sahipleri, dava devam ederken çıkarlarını temsil edecek bir komite kurmak için başvuruda bulundu. Söz konusu bu komite, iflas davası önceliklerinde yatırımcıların geride kalmamasını sağlayacak.

Celsius Yatırımcıları, İflas Davasında Kendilerini Savunmak için Adım Attı

Celsius Network‘te tercih edilen hisse senedi sahipleri, yatırımlarını geri alma görüşmelerinde masada olduklarından emin olmak ve iflas sürecinden endişe duyduklarını söyleyerek, belirli varlıkların satışından elde edilen gelirlerin ilk paylarını almak istiyorlar.

celsius yatirimcilari iflas davasinda kendilerini savunmak icin basvuruda bulundussd

Hukuk şirketi Milbank LLP, New York Güney Bölgesi için iflas mahkemesine, A Serisi ve B Serisi hissedarları temsil etmek üzere bir Tercih Edilen Sermaye Komitesi ataması ve söz konusu hisse satışı söz konusu olduğunda onları sıranın en önüne yerleştirmesi için bir dava açtı.

Önergeye yapılan itirazlar önümüzdeki haftaya kadar kabul edilecek ve dosyalamanın 6 Ekim’de saat 10.00’da (EDT) ele alınması için bir duruşma planlandı. Celsius, Twitter hesabından talep süreci ile mahkemeye çıkışın aynı tarihte başlamasının öngörüldüğünü yazdı .

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala