bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,586.30 3.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.36 1.98%
bnb
BNB (BNB) $ 598.73 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 151.75 3.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528276 3.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47503 6.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152629 5.52%

Celsius Topluluğun Tepkileri Sonrasında Geri Adım Attı

celsius toplulugun tepkileri sonrasinda geri adim atti

Geçtiğimiz haftalarda iflas başvurusunda bulunan kripto borç verme platformu Celsius, yeniden yapılandırma sürecinde daha öncesinde şirketten istifa eden eski mali işler başkanını işe alma planını paylaşmıştı. Celsius, topluluktan gelen tepkilerin ardından eski mali işler başkanını işe alma planında geri adım attı.

Celsius Eski CFO’yu İşe Alma Planında Geri Adım Attı

Kısa bir süre önce Celsius’un eski CFO’su Rod Bolger’ı ayda 92.000 dolara sözleşmeli olarak işe alma yönündeki hamlesi ortalığı karıştırmıştı. Celsius’un bu hamlesi topluluk tarafından öğrenildiğinden beri, kullanıcılar bu hamleyle ilgili görüşlerini paylaşmaya başlamıştı. Topluluk iflas başvurusunda bulunan Celsius’un zaten nakit sıkıntı içinde olduğunu ve bu yüzden buna para harcamanın gereksiz olacağını dile getirdi.

celsius toplulugun tepkileri sonrasinda geri adim atti 2

Celsius’un iflas başvurusunun bir sonraki duruşmasının bugün içinde gerçekleşmesi bekleniyordu. Mahkemede şirketin eski CFO’sunu yeniden işe alma teklifini değerlendirecekti ancak Celsius gelen tepkiler sonrasında bu kararında geri adım attığı için bir duruşma olmadı. Şirketin gerçekleştirilen son duruşmasına göre, Bolger’in bu süre boyunca 552.000 dolar alacağı ve orantılı olarak altı aylık bir çalışma esnasına göre getirilmesi gerekiyordu. İlginç bir şekilde Bolger, Celsius için çalışmaya devam ediyor ve şirketin maaş bordrosunda kalmaya devam ediyor. Son olarak Bolger raporlara göre ikramiye ve hisse senedi seçeneklerine ek olarak 750.000 dolarlık bir maaş alıyor ve bu da yıllık gelirinin 1.3 milyon dolar olduğunu gösteriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala