bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

Celsius, Stablecoin’lerini Satmak İçin Mahkemeden İzin İstiyor

celsius stablecoinlerini satmak icin mahkemeden izin istiyor

İflas eden ve uzun bir süredir zor günler geçiren kripto borç verme platformu Celsius Network cephesinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz temmuz ayında iflas başvurusunda bulunan şirket, bu kez elindeki stablecoin’leri satmak için mahkemeden izin başvurusunda bulundu.

Celsius, Stablecoin’leri İçin Mahkemeye Başvurdu

Coindesk‘in haberine göre, iflas eden kripto kredi şirketi Celsius Network’ün, yeni mahkeme dosyalarına göre şirket, operasyonlarının devam etmesi için likidite oluşturmak amacıyla mahkemeden stablecoin’lerini satma yetkisi istedi.

celsius stablecoinlerini satmak icin mahkemeden izin istiyor

Celsius Network, halihazırda portföyünde tuttuğu 23 milyon dolar değerindeki 11 çeşit stablecoin’i satmak için mahkemeden izin istedi. 

Celsius’un iflas davasına New York Güney Bölgesi ABD İflas Mahkemesi bakıyor. Bu yetki, ABD’nin baş iflas hakimi Yargıç Martin Glenn tarafından onaylanırsa, satış işlemleriyle öncelikle Celsius Network’ün operasyonları için ödeme yapılacak. Bununla birlikte önerilen stablecoin satışını tartışmak için 6 Ekim’de New York’ta bir oturum planlanıyor.

Dava dosyasında şu ifadeler yer aldı:

Borçlular, diğer kripto para birimlerine kıyasla piyasa istikrarları göz önüne alındığında, bu Bölüm 11 davalarında faaliyetlerini finanse etmek için paraya çevrilmesi gereken stablecoin’lere sahip olmaya devam ediyor.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Celsius Network, ABD düzenleyicileri tarafından yatırımcıları yanıltmakla suçlanmıştı. Vermont düzenleyicileri, Celsius Network’ün yatırımcıları mali durumun hususunda yanlış yönlendirdiğini belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala