bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,000.95 0.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,264.02 2.58%
bnb
BNB (BNB) $ 607.17 0.49%
solana
Solana (SOL) $ 159.08 2.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550804 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.509372 0.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162978 3.17%

Celsius Davasına Katılan Yeni Taraf Dikkat Çekti

Celsius Davasina Katilan Yeni Taraf Dikkat Cekti

Celsius, Terra’nın çöküşü sonrası yatırımcılarının varlıklarını kaybetmesi üzerine büyük bir ölüm sarmalına girmiş durumda. Şirket bir taraftan davalar ile boğuşurken, diğer taraftan yatırımcılarına paralarının en azından bir kısmını ödeyebilmek adına çözümler arıyor. Son olarak ise Celsius’un iflas davasında yeni bir tarafın katılması ile işler iyice karışmış durumda. Öyle ki davaya Washington Eyaleti Finansal Kurumlar Departmanı da taraf olarak katıldı.

Celsius Davasına Katılan Yeni Taraf Dikkat Çekti

Celsius Davasında Washington Eyaleti Finansal Kurumlar Departmanı Yeni Taraf Oldu

Washington, Alabama, Kentucky, New Jersey ve Texas’taki menkul kıymet düzenleyicileri, şirketin haziran ayında müşteri ödemelerini askıya almasının ardından Celsius hakkında soruşturma başlatmıştı. Perşembe akşamı sunulan belgelere göre eyalet Başsavcı Yardımcısı Stephen Manning, davayı denetleyen Yargıç Martin Glenn’den kendisini Washington’un mâli düzenleyicisi adına kabul etmesini istedi.

Bu talebin kabul edilmesi ile birlikte bir düzenleyici daha davaya dahil oldu. Vermont’tan yapılan açıklamada yer alan şu ifadeler ise dikkatlerden kaçmadı:

“Bu, yüksek düzeyde kötü bir finansal yönetimi gösteriyor. Aynı zamanda bazı noktalarda, mevcut yatırımcılara getirilerin muhtemelen yeni yatırımcıların varlıklarıyla ödendiğini gösteriyor”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala