bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,472.88 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.05 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 588.44 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 2.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62243 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64864 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216624 9.90%

Celsius Bitcoin Rezervini Açıkladı: Coinbase ve MicroStrategy’den Daha Fazla

celsius bitcoin rezervini acikladi coinbase ve microstrategyden daha fazla1

Dünyanın önde gelen kripto para kredi platformu Celsius, Bitcoin rezervini açıkladı. Miami‘deki Bitcoin 2022 konferans serisinde yer alan şirket, kripto paranın en zengin şirketlerinden daha fazlasına sahip olduğunu söyledi.

Şu anda 150.000’den fazla Bitcoin’e sahip olduğunu duyuran Celsius, bu rezervle iddialarına göre Coinbase, MicroStrategy ve Galaxy Digital gibi devleri geride bıraktı.

Ayrıca Celsius, topluluğuna yaklaşık 6.100 Bitcoin ödül ödediğini de duyurdu.

Celsius Bitcoin Rezervini Topluluğunun Güvenine Kanıt Gösteriyor

Celsius Büyüme ve Ürün Sorumlusu Tushar Nadkarni, “Topluluğumuzun Bitcoin’leri ile Celsius’a güvendiği gerçeğinden daha büyük bir doğrulama olamaz.” diye konuştu.

Nadkarni, “Ekibimiz, platformumuzun basitliğini, erişilebilirliğini ve güvenliğini artırmak için her gün çalışıyor, hem Bitcoin’in veteranları hem de yeni gelenler için çözümler üretiyor” diye devam etti.

Celsius, bir web ve mobil uygulama aracılığıyla erişilebilen bileşik getiri hizmeti olarak çalışıyor. Şirket, anında düşük maliyetli krediler aracılığıyla dünya çapında bir milyondan fazla müşterinin finansal bağımsızlığa giden yolu bulmasına yardımcı oluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala