bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,430.99 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.96 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 607.63 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.86 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519227 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467445 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 3.72%

Celsius, Bitcoin Madenciliğini Halka Arz Etme Planlarını Açıkladı

celsius mining bitcoin madenciligini halka arz etme planlarini acikladi

Kripto para ekosistemi için önemli bir faaliyet olan Bitcoin madenciliği, kripto şirketleri için de önemli bir konumda yer alıyor. Bu alanda öncü çalışmalara imza atan Celsius Network’ün Bitcoin (BTC) madenciliği yan kuruluşu Celsius Mining’ten madencilikle ilgili önemli bir adım atıldı.

Kripto kredi platformu Celsius, Bitcoin madenciliği yan kuruluşu Celsius Mining’i halka arz etme planları olduğunu duyurdu. Celsius’un bugün yaptığı açıklamaya göre, şirket ABD’de halka açılmadan önce Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) bir mektup gönderdi.

Celsius Bitcoin Madenciliği Hamlesi

Celsius Network, Bitcoin madencilik faaliyetlerini genişletmeye devam ediyor. Madencilik alanında önemli işlere imza atan şirket, bu kez Celsius Mining’i halka arz etme planları olduğunu bildirdi.

celsius mining bitcoin madenciligini halka arz etme planlarini acikladi

Perakende yatırımcıların yüzde 17’ye varan mevcut faiz oranlarıyla kripto varlıkları üzerinde faiz kazanmalarına olanak tanıyan şirket, web sitesine göre 1,7 milyon müşteriye hizmet veriyor.

Celsius, ilk olarak 2020’de madencilik sektörüne dahil oldu. Genişleme planlarını finanse etmek için Core Scientific ve Argo Blockchain gibi madencilik firmalarına kredi ve ekipman kiralamaya başlayan şirket, kısa süre önce Celsius Mining’in, Nasdaq’ta halka açık olarak işlem gören Bitcoin madencisi Mawson Infrastructure ile anlaşma imzaladı.

Ayrıca çıkan haberlere göre Celsius Mining’in, SEC ile gizli şekilde görüştüğü ve kayıt beyanını gizli olarak gönderdiği iddia edildi. Bu süreçte SEC’in inceleme süresinde olduğu ve ardından onaylaması beklendiği bildirildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala