bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,526.48 3.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,990.80 2.88%
bnb
BNB (BNB) $ 550.55 1.07%
solana
Solana (SOL) $ 130.85 5.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.491021 1.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442709 2.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143955 8.12%

Cboe, Dijital Varlık Borsası ErisX’i Satın Almaya Karar Verdi

cboe dijital varlik borsasi erisxi satin almaya karar verdi

Opsiyon borsası Cboe Global Markets bugün günü yaptığı açıklamada, bir kripto spot ve türev borsası olan Eris Digital Holdings’i (ErisX) satın almayı kabul ettiğini duyurdu.

Kripto para birimi endüstrisinde önemli bir rol almak istediği için ErisX’i satın almak için anlaşmaya vardıklarını söyledi.

ErisX satın alma haberi, ilk bitcoin vadeli ETF’nin ABD’de ProShares’ten işlem görmeye başlamasından sadece bir gün sonra geldi. Ayrıca ETF, New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE) Arca’daki ilk işlem gününde yaklaşık 1 milyar dolarlık tarihi bir hacim gördü.

erisx

ErisX’in Adı Cboe Digital Olarak Değiştirilecek

Cboe Global Markets yaptığı açıklamada; ErisX’in adını Cboe Digital olarak değiştirileceğini söyledi. Ancak anlaşmanın şartları henüz açıklanmadı. Cboe CEO’su Ed Tilly bir röportajda bu gelişmeyi “harika bir genişleme fırsatı” olarak değerlendirdi.

Ayrıca Cboe, satın alma fiyatının finansal açıdan önemli olmadığını söyledi. Anlaşmayı eldeki nakit ve artan borç kombinasyonu ile finanse etmeyi planlıyor. Bununla beraber anlaşmanın, düzenleyici onaylara tabi olarak 2022’nin ilk yarısında tamamlanması bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala