bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,706.34 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,166.50 2.12%
bnb
BNB (BNB) $ 601.68 1.46%
solana
Solana (SOL) $ 150.83 5.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534284 3.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479453 4.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153961 4.83%

Cboe Digital, Marj İşlemleri için Onay Aldı

cboe digital marj islemleri icin onay aldied

Kripto para odaklı şirketler çalışmaları bir adım öteye taşımak için harekete geçti. Özellikle son dönemde kripto para borsaları aldıkları onaylar ile çalışmalarına hız kazandırıyor. Bu kez Amerika Birleşik Devletleri’ndeki önemli bir opsiyon borsası olan Cboe Digital, Bitcoin ve Ethereum için marjlı vadeli işlem sözleşmeleri sunma başvurusunu Amerika Birleşik Devletleri emtia düzenleyicisi tarafından onayladı.

Cboe Digital, Kripto Vadeli İşlem Borsasında Marj İşlemleri için Onay Aldı

Cboe Digital, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için marjlı vadeli işlem sözleşmeleri sunmak için Amerika Birleşik Devletleri emtia düzenleyicisi tarafından onay aldı. Cboe, Aralık 2017’den beri kripto vadeli işlem sözleşmeleri sunarken, marj işlemleri kullanıcılar tarafından kullanılamıyordu.

cboe digital marj islemleri icin onay aldied 1

Bu onay ile beraber kullanıcılar, Bitcoin ve Ethereum vadeli işlemlerini başlangıçta ön ödeme yapmak zorunda olduklarından çok daha azıyla alıp satabilecek.

Cboe Digital Başkanı John Palmer, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bir spot piyasaya sahip olmamız konseptinin de avantajları olduğu yer burasıdır. Katılımcıları gözaltına almaya veya fiziksel varlığa dokunmaya zorlamak zorunda kalmak istemedik.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala