bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

Cathie Wood, SEC ve Ripple ile İlgili Konuştu

Yatirimcilar Cathie Woodun Ark Fonu Icin Calisti2

SEC ve Ripple arasında uzun süredir devam eden davada yeni gelişmeler yaşanıyor. Ripple’ın zafer kazanacağına yönelik söylentilerin çoğalması, bugünlerde XRP fiyatını da olumlu anlamda etkiliyor. Twitter spaces odasına katılan Cathie Wood, Ripple ve SEC arasındaki davaya yönelik konuştu. Wood davadan Ripple’ın zaferle ayrılacağına yönelik iddialarda bulundu.

Cathie Wood, SEC ve Ripple Davası ile İlgili Değerlendirmede Bulundu

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ripple’ı ve yöneticilerini işini finanse etmek için XRP satarak menkul kıymetler yasalarını çiğnemekle suçladı.

ripple sec

Blockchain ödeme şirketinin varlığı komisyona kaydetmesi gerektiğini savundu. İki yıldan fazla bir süre sonra, uzayan hukuk mücadelesi nihayet bir mahkeme kararını bekliyor.

Ark Invest İcra Kurulu Başkanı Cathie Wood, davanın sonucuna ağırlık verdi. SEC’in davayı kaybetmeye hazır göründüğüne inanıyor. Ancak, durumun neden böyle olduğuna inandığını açıklamıyor.

Wood, komisyonun mahkemede aldığı son kayıpları özetleyerek, “Görünüşe göre SEC Ripple davasını da kaybetme yolunda olabilir.” dedi. Ripple ayrıca yakın zamanda, adil bildirim savunmasını destekleyen ayrı davalardan alınan mahkeme kararlarına atıfta bulunan mektuplar gönderdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala